Журналіст: Житомирський міський голова втратив 400 млн грн з міськбюджету і має бути переобраний

  Глава міста допустив рейдерське захоплення містоутворюючого підприємства – Житомирської кондфабрики.

  Житомир потребує переобрання мера Сергія Сухомлина, як неефективного керівника, який втратив найважливіше джерело доходів міста через власну недбалість і керуючись особистими інтересами.

  Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Вадим Фолькер.

  Журналіст відреагував на слова Сухомлина про те, що місто може отримати від ЄБРР 2 млн євро кредиту на розвиток інфраструктури.

  "Цей той самий Сергій Сухомлин, член політради партії БПП, котрий на початку 2016 року навіть не пискнув, коли бандити Пашинського захопили і знищили Житомирську кондитерську фабрику, яка давала 100 млн грн податків на рік", – пише Фолькер.

  За його словами, в результаті бездіяльності мера Сухомлина під час рейдерського захоплення містоутворюючого підприємства Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ" Житомир втратив 100 млн гривень податків на рік. Крім того, були втрачені 2000 робочих місць і безліч інфраструктурних проектів, в яких брала участь фабрика.

  "І після всього цього, після мінус 14 млн євро податків за 4 роки, мер Житомира хвалиться отриманням кредиту в 2 млн, які навіть ще не дали, а тільки пообіцяли", – підкреслює журналіст.

  Фолькер впевнений, що в Україні слід проводити дострокові місцеві вибори, щоб позбутися "злодійкуватих і непрофесійних шахраїв" на посадах мерів та місцевих депутатів.

  Нагадаємо, наприкінці 2015 року Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ", власником якої є американський бізнесмен Ігор Бойко, зазнала розбійного нападу і була захоплена у рейдерський спосіб людьми нардепа Сергія Пашинського та спецназом поліції. Причетними до захоплення називають також главу МВС Арсена Авакова і міністра юстиції Павла Петренка.

  Екс-президенту Петру Порошенку висунуто обвинувачення в організації рейдерського захоплення і зупинки роботи фабрики з метою усунення одного з основних конкурентів президентської корпорації Roshen.

Джерело: ua1.com.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 03/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework