Малинчанин, аби виплатити кредитні борги та поїхати на заробітки за кордон, крав чуже майно та продавав через Інтернет

  Коростишівська місцева прокуратура проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зухвалого вчинення жителем м. Малин серії крадіжок, поєднаних з проникненням у житло та господарські приміщення, — інформує пресслужба прокуратури Житомирської області.

 

  Установлено, що 25-річний місцевий житель, не працюючий, з метою погашення заборгованості за кредити та накопичення коштів для поїздки в іншу державу на заробітки, вирішив зайнятися крадіжками чужого майна та його продажем.

  Реалізуючи свій злочинний задум, хлопець протягом липня 2019 року скоїв низку крадіжок, не гребуючи ніяким чужим майном. В «асортименті» були велосипеди, господарські інструменти і навіть косметичні засоби. Викрадені речі продавав через Інтернет, відправляючи через поштові відділення.

   Та, як виявилося, саме Інтернет зробив крадія популярним: останній його злочин – викрадення двох велосипедів з приватного будинку - зафіксовано відеокамерою, запис якої господарка будинку виклала у соцмережу.

  Тому, коли зловмисник прийшов до відділення «Нової пошти», щоб зухвало переправити щойно вкрадені велосипеди, працівники пізнали «героя», а правоохоронці оперативно затримали на місці злочину.

  Наразі особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 185 КК України та застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні (об’єднано вісім фактів крадіжок) здійснює Малинське ВП Коростишівського ВП ГУНП в області.

  Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від трьох до шести років.

Джерела: infomalin.biz, пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 05/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework