×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Лише за останню добу на Житомирщині з обмороженнями кінцівок госпіталізовано 5 осіб

5 осіб госпіталізовані до лікарень Овруцького, Олевського, Ружинського, Андрушівського району та м.Житомира. Усі отримали обмороження верхніх чи нижніх кінцівок, перебуваючи не в помешканнях, а на вулиці в селі, у стані алкогольного сп’яніння.

В основному постраждалі чоловіки поверталися додому у нетверезому стані, впали і пролежали на вулиці тривалий час, доки їх не виявили односельці чи рідні.

Про це повідомляєУ ДСНС у Житомирській області.

Так, до реанімаційного відділення Олевської центральної районної лікарні із загальним переохолодженням тіла, обмороженням обох нижніх та верхніх кінцівок 2-3 ступенів госпіталізований мешканець с. Озеряни, 1976 р.н. Чоловік напередодні увечері через надмірну кількість вжитого спиртного не дійшов до хати, пролежав на вулиці до ранку, поки його не відшукали рідні. Наразі стан здоров’я потерпілого середнього ступеню важкості, найбільше обмороження отримали руки.

20-річний мешканець с.Молочки Чуднівського району з обмороженнями верхніх та нижніх кінцівок опинився в опіковому відділенні Житомирської обласної лікарні. Напередодні з рибалками він ловив на ставку рибу. Вжив стільки алкоголю, що не міг пересуватися. Його виявили на ставку по дорозі додому місцеві жителі і викликали медиків.

За інформацією Гідрометцентру 9-10 січня в Україні, починаючи із західних областей, очікується різке потепління; сніг з переходом в дощ, ожеледь. На дорогах ожеледиця, у західних, північних та центральних областях сильна ожеледиця.

На Житомирщині 9 січня - пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, хуртовини, ожеледь. Вночі температура повітря становитиме 6-11° морозу, вдень – від 3 морозу до 2° тепла.

n 0901152368

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework