У Житомирі чотирьом особам, підозрюваним у незаконному придбанні та збуті наркотичного засобу, обрано запобіжні заходи, у тому числі двом - тримання під вартою

  Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного  придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб.

  2 серпня 2019 року, чотирьом особам – двом чоловікам та двом жінкам повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 КК України.

 3 серпня 2019 року, за погодженням із прокуратурою області, до суду подано клопотання про застосування до чотирьох підозрюваних запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

  Ухвалами Корольовського районного суду міста Житомира до двох осіб – жительки міста Новоград-Волинського та її співмешканця, основних постачальників наркосировини, застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою. До інших фігурантів – розповсюджувачки макової соломки та перевізника, відповідно, домашній арешт у нічну пору доби та особисте зобов’язання.

  Установлено, що група осіб, 44-63 років, жителі міста Житомира та області, налагодили мережу незаконної купівлі та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, у тому числі – макової соломки.

  Викрили торговців наркосировини, відразу після збуту декілька сотень стаканів макової соломки, працівники Управління протидії наркозлочинності та слідчого управління ГУНП в області, під процесуальним керівництвом прокуратури області.

  Під час санкціонованих обшуків органами правопорядку було вилучено наркотичні засоби, готівкові кошти на суму майже 100 тис грн, здобуті від незаконної діяльності, банківські картки, 2 транспортні засоби та майже десяток мобільних телефонів.

  Наразі у справі триває досудове розслідування, яке проводить СУ ГУНП в області, здійснюються необхідні слідчі дії з метою встановлення причетності підозрюваних до інших фактів протиправної діяльності.

  Дії, кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України, караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирщина: вандалам, які вчинили наругу над 16-ма пам’ятниками, серед яких – бійцям АТО, загрожує позбавлення волі від  чотирьох до семи років

 У Житомирі розслідується кримінальне провадження щодо заволодіння керівником департаменту товариства майже 790 тис грн бюджетних коштів під час тендерних поставок медтехніки

Малинчанин, аби виплатити кредитні борги та поїхати на заробітки за кордон, крав чуже майно та продавав через Інтернет

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework