Його життя – на волосинці, але сім’я надіється на чудо Боже і вашу підтримку

  Мешканець Білилівки 33-річний Олександр Чорток та вся його родина благає про допомогу. Кілька місяців тому у чоловіка почала боліти рука. Ліки та знеболюючі ненадовго знімали неприємні відчуття. Так тривало до тієї миті, доки біль став нестерпним.

   Після поглибленого огляду в обласній Житомирській лікарні чоловіку поставили страшний діагноз: остеосаркома, центральна, підтип: остеобластична, високого ступеня злоякісності, G3. Не виключається варіант телеангіектатична остеосаркома (лівої плечової кістки) високого ступеня злоякісності, яка тягне за собою повну заміну плечового сустава та кістки. До того ж вузли метастаз виявили і в легенях, - пише "Ружинська земля".

  За характером пухлини бувають різних видів, однак у Олександра швидкопрогресуюча агресивна саркома, яка росте, незважаючи на пройдені курси двох хіміотерапій.
 
  Нині чоловік перебуває на лікуванні в інституті раку в Києві і потребує ще декілька сеансів хіміотерапії (значно сильнішої за пройдену, відповідно у рази дорожчої), щоб приглушити розростання пухлини і мати змогу зробити хірургічне втручання.
 
  Все це потребує колосальних коштів, яких родина не має. Сім’я Чортків звертається до кожного, хто прочитає ці рядки: допоможіть вижити, допоможіть врятувати сина, брата та чоловіка! Ситуація надскладна, але шанси є! Не будьте байдужі, адже все добро Бог повертає сторицею!

Картка для перерахунку коштів Приватбанк: 4149 4991 01642401 Растівська Раїса Миколаївна (сестра).

Телефон сестри: 097-11-22-921

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 09/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework