На Житомирщині двоє хлопчаків отруїлися алкоголем?

  7 серпня уночі до районної лікарні було доставлено двох дітей, 2010 та 2011 років народження. Попередній діагноз лікарів –  отруєння ймовірно алкоголем.

 

  Поліцейські Пулинського відділення встановили, що напередодні увечері хлопці у компанії підлітків розпивали спиртне, а по дорозі додому їм стало зле. Нині встановлюються усі учасники інциденту.

  У ході першочергових заходів з’ясовано, що хлопці проживають разом з матір’ю в одному з сіл району, а їх родина перебуває на обліку у соціальній службі як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах.09081910 1

  7 вересня під час спілкування з поліцейськими діти розповіли, що напередодні увечері разом з старшими товаришами розважались на місцевому стадіоні. Один з дев’ятикласників приніс та запропонував алкоголь. Хлопчаки спробували, а коли повертались додому, їм стало зле.

  Непритомних дітей обабіч дороги у селі Старій Олександрівці посеред ночі випадково побачив водій одного з автомобілів, який проїздив повз, та відразу викликав «швидку». До лікарні дітей доставили близько другої ночі. Їм надана необхідна медична допомога і до вирішення питання щодо їх подальшої долі вони перебуватимуть у закладі.

  Поліцейські одразу ж почали встановлювати усіх учасників події та ініціатора розпиття спиртного.

  - Поліцейські Пулинського відділення ставлять на розгляд відповідних служб питання про недоцільність перебування дітей у родині, - прокоментував подію заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Також зараз вони спілкують з матір’ю хлопчаків щодо обставин події.

  Батьки дітей-учасників інциденту будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання своїх батьківських обов’язків. Також  поліцейські  проведуть у районі додаткові превентивні заходи для недопущення фактів продажу спиртного дітям та виявлення місць самогоноваріння.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Пятница, 09/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework