Корольов сконструює для Житомирського музею космонавтики симулятор космічного шатла

  У Житомирському музеї космонавтики вже цього року з’явиться симулятор космічного шатла, а виготовить його справжній Корольов, щоправда, не Сергій Павлович.

   Про це повідомляє zhitomir.life.

  Симулятор куплять за мільйон гривень, які для музею космонавтики виділила обласна рада. Наразі, керівництво музею вже уклало договір з ТОВ «ЛІНКСТАР» та оприлюднило його у системі Прозорро.

  За словами директорки музею, пані Ірини, виготовленням обладнання для симулятора займається інноваційне підприємство, яке працює при київській Політехніці. Виготовляють його спеціально для житомирського музею.

  «Думаю цікавим є й те, що прізвище директора цієї фірми та розробника симулятора, Корольов. Євген Корольов навчався в Авіаційному університеті, тож ми його знали ще з того часу. Його фірма спочатку займалася розробкою авіа симуляторів. Один з них привозили на Тех фест, який відбувся на території Житомирської Політехніки. Тоді ми з ними обговорили можливість створення симулятора космічного польоту. Ми хотіли створити імітацію космічної кабіни і вмонтувати її в експозицію музею. Вони приїжджали до нас, все виміряли, зробили необхідну калькуляцію і нарешті підписали договір. Ми хочемо встигнути до нашого космічного свята. Але навіть якщо не встигнемо, до кінця року він вже точно буде встановлений», ‒ розповіла директорка музею космонавтики.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Вторник, 13/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework