Як працює реорганізоване Коростенське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 628 „Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України”

   Про це повідомляє korosten-rada.gov.ua.

  Коростенське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області припинило свою діяльність шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, яке стало правонаступником всіх прав та обов'язків Коростенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

  Процес реорганізації для пенсіонерів та страхувальників, які звертаються до Фонду, проходив абсолютно непомітно. Прийом громадян, як і раніше, проводиться за адресою: м.Коростень, вул. Грушевського, 16/1, в Коростенському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) Пенсійного фонду України, але за новим графіком з 8.00 год до 19.00 год. безперервно.

  На місцях залишаються і відділ з питань призначення та перерахунків пенсій, відділ супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів, відділ забезпечення наповнення бюджету.

  Додатково повідомляємо, що інформування та консультування осіб щодо норм пенсійного законодавства, актуальних питань державної політики з питань пенсійного забезпечення можливо отримати за телефоном гарячої лінії 5-03-83, яка працює безперервно щодня та електронною поштою Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

  Також, начальник Коростенського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Ірина Обиход кожний перший четвер місяця проводить “пряму телефонну лінію” з 9.00 год до 12.00 год. за номером телефону 4-47-84.

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework