У житловому будинку в Бердичеві згоріли два балкони

  10 серпня о 14:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння двох балконів у п’ятиповерховому житловому будинку в м. Бердичів. На місце події виїхали фахівці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

   Про це повідомляє rio-berdychiv.info.

  По прибуттю з’ясувалося, що вогнем повністю охоплені два балкони на першому та другому поверхах. Зі слів сусідів, пожежа розпочалася на нижньому та поширилася на вище розташований балкон. Господарів оселі на першому поверсі вдома не було.

  Рятувальники розпочали одночасне гасіння – на другому поверсі з середини квартири, на першому з вулиці. У зв’язку із сильним задимленням бійцям ДСНС довелося використовувати апарати для захисту органів зору та дихання. В ході роботи з’ясувалося, що на першому поверсі вогонь поширився в кімнату. В цей час прийшли її господарі та, відчинивши оселю, дали змогу вогнеборцям продовжити гасіння із середини.

  О 14:45 пожежу локалізовано та ще через 15 хвилин ліквідовано. Фахівцям ДСНС вдалося запобігти збільшенню масштабів пожежі. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 2 балкона, та речі домашнього вжитку, що знаходилися на них, пошкоджено меблі в одній із кімнат оселі на першому поверсі. На щастя ніхто з мешканців будинку не постраждав.

  За попередньою інформацією, в обох випадках до займання призвела необережність під час куріння. Остаточні причини наразі встановлюються.

2

Новини Житомира

     
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework