Петиція про проведення перерахунку оплати житомирянам за неякісне надання послуг «Водоканалом» підписана за 28 годин

   Менше ніж за 30 годин зібрала необхідну кількість підписів і тепер знаходиться на розгляді петиція житомирської громадської діячки Ірини Коцюби про проведення перерахунку розміру оплати мешканцям міста за неякісне надання послуг КП «Житомирводоканал» міської ради.

   «Згідно фотофіксації житомирян якості питної води, що подавалась до осель, не відповідає вимогам ДСанПіН2.2.4-171-10 таДСТУ7525:20014«Вода питна» з 2018 по теперешній час 2019 р.

  Згідно Постанови КМУ від 17 лютого 2010р. №151 постановою «Порядку проведення перерахунків розміру плати ...», пункту 8 «У разі невідповідності складу..., перерахунок за надання послуг ... проводиться у розмірі 20%". Тому, ми житомиряни, вимагаємо перерахунку за водопостачання в наші оселі неякісної питної води за період вказаний в заяві за 1.5 року неякісного надання

  З огляду на те, що в розподільних мережах вода перетворюється в воду із запахом гнилі, особливо у віддалених мережах, на верхніх поверхах будинків, у ранковий час, потрібно прийняття рішення про стягнення з адміністрації водоканалу збитку, що наноситься здоров'ю жителям міста Житомир та здійснити перерахунок за неякісно надані послуги (подачу води невідповідної якості) за 2018-2019рр., згідно законодавства України», — йдеться в тексті петиції.

  «Дякую всім. Петиція щодо зменшення плати за надання неякісних послуг "Житомирводоканал" житомирянам ПІДПИСАНА!

  І підписали її за 28 годин!!!», — зазначила Ірина коцюба на своїй Фейсбук-сторінці.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 15/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework