«Залишитись жити у Києві на роботі мрії з перспективою кар'єрного зросту або повернутися додому, в місто, де я відчуваю себе щасливою»: жителька Коростеня

  Жителька Коростеня постала перед вибором: робота в іншому місті чи дім.

   «2 роки тому я постала перед найважчим вибором у своєму житті: залишитись жити у Києві на роботі мрії з перспективою кар‘єрного зросту або повернутися додому, в місто, де я відчуваю себе щасливою.Я обрала другий варіант і ще жодного разу у житті не пошкодувала (правда).

  На це є причини:
 Коростень гарний та затишний, усі рідні поруч, а на вулицях знайомі обличчя.
  У нас є усе для відпочинку: чудові заклади, театр, кінотеатр, концерти, вечірки. А раптом що - за 2 години можна доїхати до Києва (я з Ленінградки до Московського мосту часом довше добиралась). Але з нашими з чоловіком робочими графіками ми не так часто вибирались А це ще дітей не було
  Я ціную свій час і радію, що не проводжу пів дня у транспорті і заторах. Наприклад, пішки з дому я можу дістатись до: центру - 5 хв, роботи - 10 хв, торгової зони - 2 хвилини, вокзалу - 5 хв, сестри - 5 хв, батьків - 10 хвилин. 
 Окремий дуууже важливий пункт: няньки. У нас їх 8, тому ми завжди з чоловіком можемо побути удвох І головне, бабусі й дідусі бачать як росте їх онука. Мої друзі кияни до виповнення 3 років дитині жодного разу не були в кінотеатрі
  Маруся, пішовши до садочку перехворіла 10 разів (це адаптація якщо що), уявляю як би тримався роботодавець за таку «надійну» працівницю. Завдячуючи тому, що батьки поруч я на лікарняний пішла один єдиний раз. 
   Звісно в Києві більші зп. А ви давно цікавились цінами на оренду житла? Проїзд у метро 8 грн. чого лиш вартий. А можливості - вони є усюди. І як не дивно, в Коростені ми заробляємо більше ніж в Києві. Ще багато чого можна писати, але посту не вистачає.

  Звісно кожне місто має свої проблеми та недоліки, але лише нам вирішувати пустий стакан чи повний.», ‒ пише Діана Волківська у фейсбуці.

Новини Житомира

     

Последнее изменение Пятница, 16/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework