Танкісти-десантники: «сталева міць Десантно-штурмових військ». ФОТО

  На базі 37-го загальновійськового полігону, що на Житомирщині триває підготовка танкових взводів до участі у змаганнях на першість у Збройних силах України.

   Такі змагання проводяться не вперше у Збройних силах України. Враховуючи бойовий досвід більшості учасників змагань, кожен танковий взвод продемонструє свої навички та професіоналізм.

  Особливостями виконання вправи водіння є те, що механік-водій виконує вправи, керуючись тільки командами командира танку із закритими приладами спостереження. Загальна протяжність маршруту з водіння становить 2 кілометри.16081910 2

  Протягом наступного тижня танкісти Десантно-штурмових військ розпочнуть активну фазу з відпрацювання влучності пострілів у професійній номінації «Снайперська стрільба».

  Усі вправи, з яких будуть складатися змагання, фактично взяті з бойових ситуацій та вдосталь насичені тактичними епізодами реального бою. Водночас такі змагання вдосконалюють навички танкових взводів, а комплекс вправ у рамках біатлону знадобиться десантникам під час виконання бойових завдань в районі проведення Операції об’єднаних сил.16081910 3

  «Наша основна ціль – це перемога. Ми сталева міць Десантно-штурмових війсь. І як ніхто інший, знаємо якою ціною вона здобувається. Не знаю чому але здається, що саме ми будемо представляти Збройні Сили України на міжнародних змаганнях «Tank Challange - 2019», принаймні нам цього дуже хочеться», - зазначив командир танку Сергій.

  Більше фото за посиланням. 16081910 4 16081910 4 16081910 4 16081910 4

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Пятница, 16/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework