Топ-місця для фотосесії в Житомирі

  Житомир називають одним із найзеленіших міст України, оскільки він славиться своїми парковими зонами. Якщо необхідно провести фотосесію в цьому місті, то немає потреби витрачати час на мандрівки й подорожі.

  Житомир настільки мальовничий, що можна сфотографуватися навіть під власним під’їздом з оберемком садових квітів, і це фото буде виглядати смачно и розкішно. Але все ж таки хочемо запропонувати вам легендарні місця, які полюбляють місцеві жителі й гості міста, аби залишити на згадку у своєму фотоальбомі, - про це повідомляє phototo.com.ua

ok 0808131

  Якщо ви полюбляєте красиві пейзажі, охайно оформлені зелені зони й фонтани, тоді вам пряма дорога в міський парк імені Ю.Гагаріна. Ексклюзивні каскади з фонтанів, чудові алеї в обрамленні ароматних квітів і соковитої зелені, а також пішохідний міст, прокладений через річку Тетерів, яка проходить крізь парк, – всюди ви знайдете затишні місця для створення ніжних фотографій вашого свята.

  Шукаєте місце для фото на лоні природи? Тоді прямуйте до греблі на річці Тетерів! Окрім видовищного водоспаду, поруч із яким можна відчути могутність водної стихії та свою безпорадність перед нею, навкруги відкриваються надзвичайні краєвиди, від яких захоплює дух. Буйство зелені поруч із водною місцевою артерією – це найкраще поєднання для чудових фото закоханих пар и сімейних фотосесій.

ok 0808136231

  Справжня пам’ятка архітектури чекає цінителів модернізованої готики – це найкрасивіша будівля міста, яка має назву Лютеранська кірха. Більше століття ця споруда привертає увагу мандрівників і туристів своєю величчю та красою. Навкруги неї розташувався невеличкий садочок, який вражає кількістю магнолій – ніжних тендітних квітів, на тлі яких будь-яке зображення набуває романтичних рис.

  Ще одне місце, яке із задоволенням відвідують професійні фотографи для створення оригінальних робіт, – Єзуїтський монастирФото на тлі напівзруйнованих стін набувають певного стильового забарвлення, відображаючи швидкоплинність буття й всепереможне кохання, якому немає ані кордонів, ані перепон.

ok 0808136391

  Звісно, зазначені нами місця – це лише верхівка айсберга, тому ми радіємо, коли замовники пропонують власне бачення своїх світлин та узгоджують його з фотографом. Працюючи у злагоді, вам вдасться створити неординарне портфоліо.

Читайте також: Україна туристична: що варто відвідати на Житомирщині. ФОТО

Читайте також: Чарівні куточки природи біля Житомира: Берегами річки Гуйва. ВІДЕО

Джерело: phototo.com.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 18/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework