Боєць 30-ої бригади подолав 86 кілометрів за 19 годин 48 хвилин та готується підкорювати "Ігри Нескорених"

  Сергій Улітенков, боєць 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. 

  В червні 2015 року у бою під Світлодарською дугою отримав важке поранення в голову. Переніс кілька надскладних операцій, пройшов семимісячний курс реабілітації. Внаслідок поранення боєць отримав інвалідність, проте це нині не заважає йому виконувати бойові завдання. Після реабілітації Сергій повернувся в бригаду до бойових побратимів. 

  Боєць з дитинства затятий фанат спорту, тож після відновлення здоров'я приступив до посилених тренувань мріяв потрапити на “Ігри нескорених” у 2018 році. Під час відбору зробив жим штанги вагою 117 кілограм, але, на жаль, до участі не вистачило зовсім трішки. Тоді Сергій не розчарувався в собі, навпаки – продовжив тренування з ще більшим завзяттям. І дуже скоро зусилля дали результат. 

  Вже у червні цього року воїн виборов золоту медаль у марафоні серед поранених в бою військовослужбовців “The Cateran Yomp-2019”, що відбувся у Шотландії. Тоді він подолав 86 кілометрів за 19 годин 48 хвилин. 

  Зараз Сергій зі своїм підрозділом тримає оборону в районі Світлодарки. Та це не заважає йому продовжувати тренування. 

  14 вересня відбудуться відбіркові змагання на “Ігри Нескорених”, які цього року відбудуться в Україні. Сергій переконаний, що друга спроба буде успішною. Адже сьогодні вижимає штангу вагою 120 кілограмів при своїх 79-и. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework