На Житомирщині найменше повій – одна. Задокументована

  Згідно з нещодавніми даними департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, за 5 місяців поточного року по Україні зареєстровано 649 адмінпротоколів на повій та виявлено 430 жінок легкої поведінки.

   Про це повідомляє exo.net.ua.

  Найбільшу кількість адмінпротоколів за статтею "Заняття проституцією" склали на повій в Одеській області -138, найменшу - лише один у нашій області. Як повідомила Алла Ващенко, очільниця відділу комунікацій Головного управління НП в області, це свідчить про те, що жінку було затримано та задокументовано факт за вищезазначеною статтею. На неї було складено адміністративний протокол за правопорушення. До речі, покарання за "легку" поведінку (cтаття 181-1 КУпАП) є також легким - від 75 до 170 гривень штрафу або просто попередження.
Звичайно, cкладно повірити, що втягнутих у проституцію у нас одиниці. І це підтверджує кримінальний фактаж попередніх років.

БЕРЕЗЕНЬ 2017 Р. У ЦЕНТРІ ЖИТОМИРА ПІД ВИГЛЯДОМ ЛАЗНІ ДІЯВ БОРДЕЛЬ

  Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно з Житомирським відділом поліції ГУНП області виявили розважальний комплекс, в якому надавали сексуальні послуги близько десятка дівчат. Нині фігурантами кримінального провадження стали власник та три адміністратори закладу, через яких була організована та реалізовувалася злочинна схема.
  Приватна лазня функціонувала у центральній частині м. Житомира. За її діяльністю поліцейські спостерігали упродовж кількох місяців. У ході слідчо-розшукових заходів задокументували, що, окрім традиційних водних процедур, клієнтам надавали ще й додатковий спектр інтимних послуг.
  Відпочинок із сексуальними розвагами оплачувався по окремому тарифу. Година роботи повій оцінювалася від 800 до 1,5 тисячі гривень.

ПОДРУЖНЯ ПАРА ІЗ ЖИТОМИРА В РОЗПАЛ ЄВРОБАЧЕННЯ ВІДКРИЛА БОРДЕЛЬ

  Керівник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що сутенери мали у своєму підпорядкуванні 20 повій, серед них навіть чоловіки. Клієнтами переважно були іноземці, які приїхали до України на "Євробачення". Одна година сексуальних послуг коштувала від 100 до 500 доларів або євро. Місячна виручка від сексуального бізнесу становила понад 400 тисяч гривень. Затримали чотирьох фігурантів злочинної групи
 "Координацію діяльності та загальне керівництво здійснювала подружня пара з м. Житомира. Контролювали бізнес жорстко - всі без винятку притони були оснащені камерами цілодобового відеоспостереження, які в режимі онлайн передавали всю інформацію на комп'ютер організаторів у сусідню область", - підкреслив Д. Ценов.

У ЖИТОМИРІ КАПІТАН ПОЛІЦІЇ КРИШУВАВ ПОВІЙ

  Травень цього ж року. Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою викрили оперуповноваженого внутрішньої безпеки нацполіції Житомирщини на кришуванні проституції. 
  Правоохоронці встановили, що капітан поліції "виходив" на житомирських повій та пропонував їм захист від кримінальної та адміністративної відповідальності. Зловмисник гарантував жінкам "спокійну роботу під його кришуванням" за щотижневу винагороду у півтори-дві тисячі гривень. Для отримання грошей він залучив посередника. Оперативники спецслужби задокументували п'ять фактів отримання спільниками грошей.
  Маловідомо, що 30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Цього року відбувся показ документального фільму "Жінка у полоні" в одному з кінотеатрів Житомира. Що ж, влада знову поставить чергову галочку: "Профілактика проведена". А толку з того...

Іван ТИЧИНА

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Понедельник, 19/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework