На Житомирщині гостей свята врожаю пригощатимуть гарбузовими смаколиками

  У Баранівській ОТГ на Житомирщині в неділю, 25 серпня, вперше проведуть свято врожаю Harvest Fest, під час якого гостей пригощатимуть стравами з гарбуза та влаштують конкурс весільних короваїв.

   Про це повідомляє ukrinform.ua,  посилаючись на комунальну установу «АМОР» (Агенція місцевого органічного розвитку)

  Щороку фестиваль буде присвячуватися якійсь сільськогосподарській культурі. Цього року це буде гарбуз. У межах заходу запланована культурно-розважальна програма "Ходить Гарбуз по городу.

  Зазначається, що основна мета Harvest Fest – започаткувати традиційну виставку-ярмарок, де місцеві фермери зможуть рекламувати та продати зернові культури, овочі, ягоди, фрукти, горіхи.

  У межах свята врожаю заплановані дегустація гарбузових смаколиків, гарбузові забави та конкурси, гарбузові фотозони, гарбузовий аукціон, а також виготовлення витинанок із гарбуза і конкурс домашніх солінь.

  Крім того, організатори готують конкурс весільних короваїв, виставку композицій від флористів і дизайнерів та етноярмарок.

  Усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах від Міжшкільного ресурсного центру та завітати до музею "Поліська хата".

  Заходи в межах свята врожаю супроводжуватимуть виступи народних колективів Баранівської ОТГ, а завершиться воно тематичною дискотекою.

  Harvest Fest проходитиме в смт Полянка.

Новини Житомира

      

Последнее изменение Четверг, 22/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework