Новий сучасний ЦНАП відкрився у Попільнянській громаді за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»

  У містечку Попільня, Житомирської області, відкрився новий Центр надання адміністративних послуг. Завдяки підтримці Програми «U-LEAD з Європою» центр інтегрував широкий перелік сервісів і надаватиме 16,6 тисячі мешканців громади понад 150 послуг включно з найнеобхіднішими в ОТГ: соціальні та пенсійні послуги, земельні послуги, послуги місцевого значення, реєстрація місця проживання, бізнесу та нерухомості.


 Крім новенького ЦНАП, у громаді також відкриється віддалене робоче місце адміністратора в селі Ходорків, який буде надавати понад 90 видів послуг включно з послугами РАЦС. Окрім інституційної підтримки по створенню системи надання адміністративних послуг у громаді, Програма облаштувала меблями та технікою 7 робочих місць основного ЦНАПу та віддалене робоче місце адміністратора.

  Попільнянська ОТГ самостійно зробила капітальний ремонт приміщення за дизайн-проектом Програми, облаштувала ЦНАП та ВРМ для потреб людей з інвалідністю. В приміщенні ЦНАП з’явився дитячий куточок та громадська приймальня.

  ЦНАП Попільнянської громади одним з перших в Україні отримав сучасний програмний комплекс автоматизації роботи ЦНАП «Вулик», розроблений проєктом EGOV4UKRAINE, що реалізується в рамках Програми «U-LEAD з Європою». Всі співробітники ЦНАП пройшли навчання з підвищення кваліфікації, спеціально розроблене українськими, шведськими та естонськими експертами Програми.

  Сусанна Делланс, керівник напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»: «Ми дуже раді, що завдяки партнерству та плідній співпраці з такими активними громадами як Попільнянська, все більше мешканців України отримують доступ до якісних та комфортних адміністративних послуг. Я вірю, що новий сучасний ЦНАП, а також його віддалене робоче місце у селі Ходорків, стануть не лише місцем, де можна отримати всі необхідні послуги, а й осередком позитивних змін та розвитку громади». 

  Олег Можарівський, голова Попільнянської ОТГ, висловив подяку партнерам: «Завдяки співпраці з Програмою наша громада створила сучасний та комфортний центр надання адміністративних послуг, де жителі зможуть отримати послуги якісно та зручно. Крім того, навчальні тренінги від експертів Програми, допомогли співробітникам ЦНАП підвищити кваліфікацію та познайомитися з кращими практиками в сфері адмінпослуг. Я впевнений, що наша громада продемонструє чудові результати і ми продовжимо плідну співпрацю з партнерами».

  Нагадаємо, що в рамках Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» буде створено та модернізовано до 600 ЦНАП в громадах України до кінця 2020 року.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 22/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework