На Житомирщині іноземець силоміць вивіз за кордон наречену і катував її матір. Словака вже затримували за подібне. ВІДЕО

  На Житомирщині затримали громадянина Словаччини, якого звинувачують у викраденні дівчини та катуванні її матері.

   Чоловік усі звинувачення відкидає. Утім у минулому його вже затримували за подібних обставин, йдеться у випуску ТСН.19:30.

  Іноземця затримали на центральній вулиці Коростеня. Його підозрюють у викраденні людини, захопленні заручників та торгівлі людьми. У смітнику поруч поліція знайшла пістолет. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. 

  45-річного громадянин Словаччини Мілоша Беллана звинувачує його подруга 25-річна жителька Коростеня Юлія. Разом вони були вісім місяців. Згодом, кажуть у поліції, чоловік показав запальний характер і дівчина поїхала від нього. Тоді Мілош із приятелем, начебто, почали катувати матір Юлії.

  За даними слідства, іноземець та його приятель катували жінку електрошокером, аби та зателефонувала донці і попросила її приїхати. Коли дівчина приїхала до матері, то чоловік схопив її, силоміць затягнув в автомобіль і вивіз за межі України. 

  Дівчину попередили, що життя і здоров'я матері залежать від неї. Саме тому треба поводитися так, щоб прикордонники нічого не запідозрили. Кілька тижнів дівчина провела за кордоном. Мілош усюди возив її з собою. Лише після повернення до України, Юлія змогла втекти від чоловіка і заявити в поліцію.

  Мілош переконує, що його оббрехали. За його словами, в Україну він приїхав працювати на заводі, через соцмережі познайомився з Юлією. Начебто, дівчині давав 500 євро на місяць, аби та не ходила на роботу, купував їй прикраси. Через пів року взаємин дівчина почала вимагати одружитися. Чоловік купив їй перстень і зробив пропозицію. За кордон у Словаччину дівчина, розповідає, поїхала добровільно. Звинувачення в тому, що він катував дівчину і матір, називає брехнею. 

  ТСН покопирсалася у минулому Мілоша Беллана і знайшла статті в британській пресі, датовані 2015 роком. З'ясувалося, що чотири роки тому Мілош з товаришем приїхав на острів і був затриманий за аналогічних обставин. Він їхав зі зброєю, щоб помститися своїй колишній та її новому чоловікові. Обох словаків тоді затримали і дали по 20 місяців ув'язнення.

  Дівчина відмовилася спілкуватися з журналістами і видалила всі світлини зі своєї сторінки. У поліції це пояснюють шоковим станом дівчини. Затриманий Мілош найближчі два місяці буде за ґратами. Слідчі вважають, що він може виїхати з України, або впливати на свідків.

Кореспондентка ТСН Олена Кузнєцова

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework