На Житомирщині поліцейські нарікають на неналежну виплату допомоги

  Монітори здійснили візит до Головного Управління Національної поліції України в Житомирській області та Управління патрульної поліції в Житомирській області.

   Про це йдеться на сайті Уповноваженого ВРУ з прав людини, передає ukrainepravo.com.

  Згідно з інформацією офісу омбудсмена, керівництво обласної поліції приділяє належна увагу питанням соціального захисту підлеглих. Налагоджено та здійснюється у визначеному законом порядку квартирний облік особового складу цих підрозділів.

  З початку цього року законодавчо запроваджена та здійснюється виплата працівникам поліції компенсації за піднайом ними жилих приміщень. Водночас з оформленням цієї виплати у поліцейських існують певні процедурні труднощі.

  Якщо виплата грошового забезпечення особовому складу управлінь здійснюється своєчасно у визначені законом терміни, то з виплатою одноразової грошової допомоги поліцейським, допомоги на оздоровлення, а також забезпеченням останніх речовим майном існують певні нарікання.

  «Не в повній мірі задовольняє особовий склад і розмір грошового забезпечення, який у поліцейських значно нижчий, ніж у військовослужбовців чи працівників інших правоохоронних органів. Потребують урегулювання і питання забезпечення підрозділів поліції комп’ютерною технікою та витратними матеріалами (картриджами та папером), а також питання регламентації службового часу поліцейських», – йдеться у повідомленні.

  Пропозиції з зазначених вище питань буде направлено до Міністерства внутрішніх справ.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework