Герой України генерал-лейтенант Михайло Забродський попрощався з прапором військової частини.

  28 серпня на території командування Десантно-штурмових військ ЗС України відбувся урочистий ритуал прощання генерал-лейтенанта Михайла Забродського з прапором військової частини.

  «Шановні панове генерали, офіцери, сержанти, солдати! Шановні бойові друзі! Я пишаюсь тим, що маю право звертатися до Вас саме так.

  Маючи нагоду ще раз хочу вам наголосити, що міць військової машини в тому й полягає, що посадова особа – це перш за все посадова особа, а не як не сполучення військового звання і прізвища.

  За останні дві тисячі років військової служби війн і конфліктів, завжди стійкість і безперервність управління, у тому і полягала, якщо по якійсь причині убував зі строю один то на його місце завжди заступав новий і так буде стільки, скільки людство буде воювати, стільки скільки буде людства тієї професії, якій ми присвятили своє життя.

  Традиції і авторитет які завоювали Десантно-штурмові війська всі наші п’ять славетних бригад, підрозділи забезпечення і командування вони дались нам не просто так, за це ми заплатили дуже високою ціною, дехто заплатив самим найдорожчим – життям і здоров’ям.

  Щире Вам генеральське дякую і найкращі побажання в службі і в житті. Дякую Вам!», - висловився в своїй промові генерал-лейтенант Забродський.

  Після закінчення ритуалу прощання, особовий склад командування Десантно-штурмових військ ЗС України в свою чергу висловив слова вдячності генералу Забродському за плідну співпрацю, за виважені командирські рішення, професіоналізм, самовіддачу, за вміння долати труднощі, за мудрість, довіру до них, наполегливість, й підтримку та побажав успіхів у його новій роботі.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework