Очільник Житомирщини каже, що з Коломойським пов’язаний не він, а його брат

 Нещодавно призначений голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко назвав компрометацією розповсюджену у деяких ЗМІ інформацію про його причетність до корупційних схем та спростував зв’язок з Ігорем Коломойським.

  Про це він заявив на своїй першій пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

  «Як тільки звідкись з’явилася інформація про те, що я маю бути призначений заступником голови СБУ (раніше Бунечко працював в СБУ - ред.), в Інтернеті поширилася передрукована інформація від 2015 року стосовно моїх можливих корупційних оборудок. Хочу одразу сказати, що за 23 з половиною роки служби в органах державної безпеки України я ні разу не був причетний до жодних корупційних скандалів. Кожне слово, яке було надруковане у 2015-му, має своїх авторів, які були зацікавлені в компрометації мене», - наголосив Бунечко.

  Він додав, що окремі масмедіа, публікуючи цю інформацію, робили посилання анонімний лист нібито від офіцерів, але без жодного підпису. За словами Бунечка, численні перевірки його службової діяльності не довели достовірність оприлюднених фактів.

  «Хочу повідомити, я жодного стосунку до Ігоря Валерійовича Коломойського не маю. Мій рідний брат В’ячеслав працює начальником претензійно-позовного управління департаменту юридичного забезпечення ПАТ «Укрнафта». Має адвокатське посвідчення з 2006 року для представлення в усіх судах інтересів ПАТ «Укрнафта», - додав Бунечко.

  Голова ОДА розповів, що провів першу у житті пресконференцію, адже досі його діяльність в органах СБУ не була публічною. Він також повідомив, що зареєструвався у Facebook, шукає прессекретаря та планує проводити щотижневі брифінги для журналістів.

  Віталій Бунечко призначений на посаду голови Житомирської ОДА 12 серпня. Президент Володимир Зеленський представив його під час наради щодо незаконного видобутку бурштину в Олевську.

  Деякі ЗМІ пов'язують Бунечка з бізнесменом Ігорем Коломойським, бо рідний брат Бунечка В'ячеслав обіймає посаду начальника претензійно-позовної управління департаменту юридичного забезпечення "Укрнафти". Саме він представляв інтереси компанії, пов'язаної з Коломойським, в судових справах з НАБУ.

ФОТО: ukr.lb.ua 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework