Бульба по-домашньому, страви на пару, овочеві салати і йогурти: Як харчуються військові 199 навчального центру ДШВ

  Бульба по-домашньому, борщ, суп, м’ясні та рибні страви на пару, овочеві салати, йогурти, соки і узвари. Все різне і всього багато. Так харчуються військовослужбовці 199 навчального центру ДШВ, що на Житомирщині.

 

  «Обіди у нашій їдальні смачні, вони нагадують домашні страви. Для мене найсмачніший український борщ. Тому що він завжди смакує на обід і нагаду про маму», - стверджує військовослужбовець Антон. Солдатські порції досить великі, тому військовослужбовці обідають ситно. Це особливо доречно при польових виходах, адже потрібно виконувати завдання і для цього треба енергія. Для контролю за дотриманням норм у їдальні є контрольні ваги. Гарне харчування додає десантникам сил і бадьорості для виконання військових обов'язків.

  Окрім цього, не забули поласувати воїнів і смачненьким у вигляді круасанів, печива, чаєм з лимоном та навіть запашною кавою. Відтепер військовий приходячи відновити калорії під час обіду, має можливість самотужки обрати одне з двох запропонованих меню, підкріпившись ще й на свій смак, овочевими добавками.

  Також харчування військових та особливо його якість регулярно перевіряється. Інколи військові, які мають пропозиції з питань продовольчого забезпечення, звертаються до начальника продовольчої служби з побажаннями. Найчастіше пропонують дні національної кухні народів світу.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework