В Овручі побили активіста. ФОТО. ВІДЕО

   Така інформація вмить облетіла соціальними мережами.

   В дописі, до якого додані фото та відео на підтвердження слів автора публікації, вказано, що в Овручі було побито громадського діяча.

  «29 серпня невідомий чоловік розбив каменюкою вікно в будинку голови Овруцької районної організації Політичної партії "Народний Рух України" Анатолія Круковського. Сестра Ольга викликала поліцію. Але поліціянти не стали шукати злочинця, а одягнули кайданки пану Анатолію та відвезли в ізолятор м. Овруча. Де згодом він був побитий, а на другий день відведений до Лугинського суду де на нього чекала Справ про побиття поліцейських. Депутат Овруцької районної ради А. Круковський постійно боровся із незаконною вирубкою лісу та незаконним видобутком бурштину. Він активно боровся з місцевими корупціонерами. За що і покараний.

  Житомирська обласна (крайова) організація "Народний Рух України" готує звернення до губернатора В. Бунечка, начальника управління СБУ в Житомирській області, щодо побиття політичного діяча та депутата районної ради А. Круковського.

  Президент України В.О. Зеленський у м. Олевськ вимагав навести лад у правоохоронних органах та підтримав боротьбу громадських діячів у боротьбі з незаконним видобутком бурштину та вирубкою лісу. А що бачимо? Відбулась рокіровка керівників районних відділень поліції. Не виконано доручення Президента України В.О. Зеленського. Рухівці Житомирщини оголошують війну житомирській мафії, а особливо в північних районах області.

  Прошу максимального поширення», — зазначається в дописі.

kd19081910 2

kd19081910 3kd19081910 4Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 02/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework