День знань із компанією "Рудь"

  1 ВЕРЕСНЯ – День знань! Завжди яскравий, насичений емоційною та хвилюючою атмосферою.  Компанія Рудь вже  декілька років поспіль проводить  смачне та яскраве Свято Морозива 1 вересня.

   Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь. Без перебільшення, його відзначають всі, – від вихованців дитячих садків до людей, які давно вже закінчили школу або ВНЗ.

  Особливо хвилюючим і святковим 1 ВЕРЕСНЯ  є для дітвори. А якщо інтегрувати в свято запальних аніматорів, неперевершеного ведучого, тематичні подарунки, конкурси, танці та, звісно, багато морозива, – то це буде грандіозне святкування. Таким і було 1 вересня на дитячому майданчику «Рудь».

  Компанія «Рудь» порадувала своїх гостей святковою програмою. Захід мав тематичне спрямування – школа. Відповідно і подарунки були шкільними: зошити, розклади занять, ручки, альбоми, ну і як же без улюбленого морозива і повітряних кульок?

  Захід відбувся на дитячому майданчику, який у 2012 році реконструював АТ «Житомирський маслозавод», а зараз підтримує його на постійній основі. Слід зазначити, що контроль за станом локації  постійно здійснює особисто президент компанії – Петро Рудь.

  Компанія РУДЬ вітає всіх Днем знань і бажає вдалого навчального року!

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

рудь1

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 02/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework