На Житомирщині розширюють лісову дорожню мережу

  Впродовж липня-серпня цього року дорожньо-будівельна бригада державного підприємства «Ємільчинське лісове господарство» закінчила будівництво доріг лісогосподарського призначення загальною протяжністю  майже 2 кілометри в Білокоровицькому та Олевському лісгоспах.

   Зазначимо, що заплановане на нинішній рік будівництво капітальної дороги довжиною 3 км в Жужельському лісництві  Ємільчинського лісгоспу ланка завершила ще раніше.

 Лісові дороги потребують постійної уваги та догляду. В цьому п ереконаний керівник Ємільчинського лісового господарства Олег Дідус. Отож утримання в господарстві власної дорожньо-будівельної бригади  вважає цілком виправданим.kd03091906 2

  Бульдозер, екскаватор, автогрейдер та 4 самоскиди обслуговують семеро працівників.  Відтак бригада встигає привести до ладу лісову дорожню мережу власного лісгоспу та ще й допомогти сусідам.

  До кінця нинішнього року бригада планує ще провести облаштування земляного полотна під будівництво доріг наступного року у власному господарстві та в Олевському лісгоспі. Доки дозволятимуть погодні умови -  проводитимуть і  поточний ремонт існуючих доріг.

  Варто додати, що щорічно ця ланка будує 5-6 кілометрів  нових доріг у Ємільчинському лісгоспі та ще 3-4 км  - в сусідніх. Ремонтом існуючої дорожньої мережі охоплюють щорічно 50-80 км.

  «Нерідко за допомогою звертаються сільські ради чи ОТГ, - каже Олег Дідус, – їм також не відмовляємо». kd03091906 3 kd03091906 3 kd03091906 3 kd03091906 3 kd03091906 3

Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМ

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 03/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework