У Новограді в начальника зв'язку розвідбату СБУ виявила гранати із зони ООС

  У Новограді-Волинському співробітниками Служби безпеки України 30 серпня 2019 року було проведено ряд обшуків по місцю проживання військовослужбовців та приміщень, які ними використовувалися.

 

  Про це повідомляє 04141.com.ua.

  Кілька груп оперативників СБУ спільно зі слідчими, в рамках кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 263 КК України, на підставі ухвал слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи, провели кілька обшуків. Про це сайту 04141.com.ua стало відомо з власних достовірних джерел.

  Про позитивні результати в рамках проведених заходів повідомляє Військова прокуратура Центрального регіону України, зокрема в повідомлені йдеться про те, що задокументовано факт зберігання боєприпасів.

  "В гаражі начальника зв’язку одного з окремих розвідувальних батальйонів ЗСУ під час обшуку вилучено 10 предметів схожих на гранати без запалів, з яких 5 штук Ф1 та 5 – РГД" - повідомляє Військова прокуратура Центрального регіону України.

  Також відомо, що по вказаній знахідці буде призначена вибухотехнічна експертизи. За її результатами буде вирішено питання про оголошення підозри військовослужбовцю.

Джерело: 04141.com.ua

 

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 04/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework