"Тридцять миттєвостей тридцятки": фотовиставка про життя легендарної 30-ї ОМБр

  Особовий склад 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького відсвяткував 15-ту річницю з дня створення.

  

Підрозділи бригади у 2014-му першими стали на захист кордонів на Сході України. Вони продовжують виконувати бойові завдання у найгарячіших точках, передає novograd.city.

  Про будні наших військовослужбовців розповідає виставка з лаконічною назвою "Тридцять миттєвостей тридцятки", яку містяни вперше побачили на День Незалежності. Фотознімки виставлятимуть знову.

  Директор міського Палацу культури Ірина Антипчук вважає, що експозицію варто зробити постійною. Вона бачила реакцію людей на фото і розповіла, що дехто просто плакав біля стенда.kd05091909 2

  – Я гадаю, – каже пані Ірина, –  "Тридцять миттєвостей тридцятки"  були б дуже доречними на День захисника України, що збігається з Днем українського козацтва. Працівники Палацу культури допомагали військовикам оформити експозицію.

  Автор ідеї створення виставки, режисер театралізованих заходів та свят Світлана Смолковська зазначає:

  – Матеріалу було дуже багато. Щоб лаконічно прив’язатися до назви підрозділу, з 355-ти фото ми відібрали 30, але майже всі фотороботи достойні чільного місця на виставці, кожен знімок зворушує.

  Усі 355 фото зробив лейтенант 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького Іван Бурдюг. kd05091909 3 kd05091909 3 kd05091909 3

Джерело: novograd.city 

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Четверг, 05/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework