Міст у місті Радомишль в небезпеці через самовільне закриття водоприймальних колодязів

  Саме цю проблему було обговорено та окреслено шляхи її вирішення на виїзній нараді заступника керівника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Андрія Золотька з головою Радомишльської ОТГ Володимиром Тетерським та директором підрядної організації ТОВ «Альманах -2000» Сергієм П’ятківським.

 

  Проблема полягає в тому, що комунальна служба міста для зручності водіїв повністю закрила водоприймальні колодязі дощової каналізації по вулиці Русанівській Радомишля, що поблизу мосту. В результаті чого дощова вода з пів міста потрапляла не у відведене для неї місце, а стихійно бігла проїжджою частиною та переливалась через водоприймальний лотокштучної споруди. Це спричинило розмив ґрунту на конусі опори та просідання упорного бортового каменю.kd09091912 2

  «Ці недоліки потрібно усунути в найближчий час. Звертаюсь до комунальних служб з нагальним проханням організувати відновлення водоприймальних колодязів, що перебувають на балансі Радомишльської ОТГ. Підрядна організація в межах гарантійних зобов’язань усуне недоліки щодо розмивів», - звернувся до присутніх Андрій Золотько.

  Терміни для відновлення усіх недоліків – до кінця цього місяця.

  Нагадаємо, що міст в місті Радомишль, автомобільна дорога Т-06-08 Малин – Кочерів, бувпобудований у 1964 році.kd09091912 3

  У 2018 році поточний середній ремонт штучної споруди замовила Службаавтомобільнихдоріг у Житомирськійобласті. До кінця цього ж року 228 з половиною погоннихметрівмосту через річкуТетерів було відновлено за кошти державного бюджету.

Пресслужба автомобільних доріг у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 09/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework