На Житомирщині поліція викрила канал постачання наркотиків

  Це був сімейний підряд наркоділків.

  Поліція Житомирщини викрили канал постачання наркотиків, до якого був залучений сімейний підряд, повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу Нацполіції області.

  Злочинну діяльність 36-річного житомирянина правоохоронці документували упродовж кількох місяців. Протягом цього часу було зафіксовані неодноразові факти закидання на закриту територію пакунків з наркосировиною. За ці пакунки зловмисник отримував гроші, які йому находили на банківський рахунок.

  Як зазначають поліцейські, спочатку чоловік отримував кошти, а вже потім він віддавав наркотики - від канабісу до метадону.

  Жителя Житомира затримали просто посеред вулиці під час передавання пакунка. "До місця закидки підозрюваного, за нашою інформацією, зазвичай, підвозив батько. Тож нині ми встановлюємо роль старшого з чоловіків у вказаній схемі розповсюдження наркотиків, - сказав т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП Максим Янушевський.

  У поліції відкрили провадження за статтею "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Підозрюваного затримано. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework