Тринадцять років за гратами та 1 млн грн шкоди: Хлопець, який побив житомирську студентку отримав вирок

  Богунським районним судом м. Житомира завершено розгляд кримінального провадження у якому обвинувачувався молодий чоловік, що вчинив розбійний напад на дівчину-студентку взимку 2018 року.

  Судовий процес тривав значний проміжок часу, так як обвинувачений вини у скоєні злочину не визнавав, для доведеності його вини стороною обвинувачення було долучено ряд доказів, експертиз та судом допитано більше 10 свідків, -  про вирок 6 вересня повідомив Богунський райсуд м. Житомира. 

  Обвинувачений вину не визнав, заявлений цивільний позов потерпілої та прокурора також не визнав. У виступі в судових дебатах та виступі з останнім словом не пролунало навіть слів каяття та співчуття чи вибачень. 

  Обвинуваченого визнано винним за вчинений ним злочин передбачений ч. 4 ст. 187 КК України та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією ½ частини належного йому майна.

  Також задоволено цивільний позов потерпілої про стягнення матеріальної та моральної шкоди на загальну суму 1098955 грн. 01 коп., але будь-які кошти не зможуть повернути втрачене здоров’я, душевний спокій.

   До набрання вироком законної сили обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

   Вирок суду ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, на початку січня 2018 року у Житомирі жорстоко побили студентку третього курсу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це не я робив, це горілка»: підозрюваний у жорстокому побитті 19-річної Вікторії Шилюк зізнався у скоєному

Вікторія Шилюк робить перші кроки та підіймає гантелі

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework