У Житомирі обрано запобіжний захід підозрюваному у наданні слідчим поліції 1000 доларів США хабаря

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, який пропонував слідчим неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США.

  Установлено, що житель Житомирського району, 1999 року народження, раніше неодноразово судимий, аби уникнути кримінальної відповідальності за щойно скоєний злочин, пропонував слідчим Житомирського відділу поліції неправомірну вигоду на суму 1000 доларів США.

  Викрили хабародавця та вилучили неправомірну вигоду оперативні працівники Житомирського Управління внутрішньої безпеки ГУНП спільно з підрозділом детективів, під процесуальним керівництвом прокуратури області.

  Наразі особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі, яка займає відповідальне становище, надати їй неправомірну вигоду за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує неправомірну вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища).

  Також, за погодженням із прокуратурою області, до суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

  Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира 7.09.2019 особі обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

  Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в області.

  Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

  Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework