Чоловік спокійно спав і не підозрював, що його дружина мертва: Екстрасенси шукали вбивцю стюардеси з Озерного

  Експерти проєкту "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов і Жанна Шулакова розслідували справу про загадкове вбивство стюардеси із Озерного, що неподалік Житомира. Дівчину знайшли вдома мертвою.

  Її тіло було вкрите численними гематомами і синцями. Чоловік всю ніч спокійно спав і навіть не підозрював, що його дружина мертва.

  Рідні Наталії звернулися за допомогою до проєкту Слідство ведуть екстрасенси. Вони хочуть знайти справжнього вбивцю і звільнити чоловіка Наталії. Романа затримали як єдиного підозрюваного.

  У літаку Хаял Алекперов побачив привид білявої стюардеси. Вона повторювала: «Відпусти маму». Коли Хаял і Жанна прибули до будинку вбитої, відьма побачила привид матері Наталії. Жінка померла, так і не дочекавшись експертів. Екстрасенси зрозуміли: на борту був дух Наташі. Мертва дівчина просила допомогти матері звільнитися. Привид літньої жінки не зможе знайти спокій, поки не дізнається ім'я справжнього вбивці доньки. У процесі розслідування виявилося, що ставки навіть вище. Чи зможуть екстрасенси запобігти ще одному вбивству? І якими надздібностями володів убивця?

  Дізнайтеся в програмі Слідство ведуть екстрасенси 72 випуск від 04.09.2019 на офіційному сайті СТБ!

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 13/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework