У Житомирській політехніці відкрили офіційний Центр тестування міжнародного іспиту Pearson Test of English

  Житомирська політехніка спрямовує вектори своєї діяльності на вдосконалення навчально-освітнього процесу з вивчення іноземних мов.

   7 вересня 2019 року в  Житомирській політехніці відкрито офіційний Центр тестування міжнародного іспиту Pearson Test of English.

  Про це розповідає news.ztu.edu.ua.

  Склавши іспит Pearson, Ви матимете можливість незалежно оцінити свої знання з англійської мови та отримати міжнародний сертифікат, що додасть мотивації, а також відкриє нові можливості для навчання та кар’єри. Сертифікат PTE визнається багатьма міжнародними компаніями та установами різних країн, є безстроковим та не потребує повторного складання.

  Житомирська політехніка доводить, що впровадження інформаційних технологій у вивчення мови – це рух у майбутнє. Так, у рамках співпраці з Міжнародним освітнім центром Dinternal Education у Житомирській політехніці відбулася презентація LanguageLabs.

  Студенти-філологи мали чудову нагоду ознайомитися з можливістю автоматизованого вдосконалення мовленнєвих навичок на базі платформи LanguageLabs. Зокрема, використання платформи LanguageLabs у вивченні мови сприяє формуванню необхідних мовленнєвих умінь та навичок, а також фасилітує розвиток автономної навчально-пізнавальної діяльності з використанням інформаційних технологій та орієнтацію на реалізацію компетентнісної моделі нових освітніх стандартів.

  Однак комп’ютеризація навчально-освітнього процесу не означає відмову від традиційних видань. Підтвердженням того є автентичні навчально-методичні матеріали, запропоновані Міжнародним видавничим домом Pearson.

  Найсолідніше видання, знане в усьому світі, у стінах прогресивного університету – це запорука успіху та відзнака якості!

  Саме у стінах Житомирської політехніки фахівці англійської мови отримали чудову нагоду ознайомитися з автентичними навчально-методичними матеріалами, що урізноманітнюють заняття з англійської мови, заощаджують дорогоцінний час та допомагають проводити по-справжньому ефективні та комунікативні уроки.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Новини Житомира

     

Последнее изменение Пятница, 13/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework