Стадіони та спортивні майданчики на Польовій. ФОТО

  Кожен навчальний заклад у Житомирі має свій спортивний майданчик та футбольне поле, для того щоб учні чи студенти могли активно займатись спортом.  Але чи в належному стані знаходиться спортивне обладнання?

   Сьогодні, ми обрали декілька навчальних закладів на Польовій, щоб показати стан майданчиків та стадіонів вам.

1.МЖКІ

  Кожного дня на стадіон приходить безліч людей займатися спортом, особливо студенти ПТУ № 15. На території є турніки, 2 поля, одне з яких штучне.  Стан турніків в жахливому стані. Зігнуті, зломані та не пофарбовані. Маленьке штучне поле для футболу без воріт. Штучне покриття давно старе і потребує заміни. Розмітки для бігових доріжок не має.

  Стадіон знаходиться навпроти Професійно-технічного училища № 15.

2 мжк3 мжк

4 мжк5 мжк     2.ЗОШ № 14

  Школа має 2 футбольних поля, турніки та тренажери. Одне поле знаходиться в яру, взимку всі жителі району Польова сходяться, щоб покататись там на санях. На полі є два баскетбольні кільця, ворота та гімнастична стінка, які з роками стали ржавими. Тренажери в доволі хорошому стані, тому що були встановлені у 2015 році.

1 14 шк

2 14 шк

3 14 шк

5 14 шк

7 14 шк

      3.ЗОШ № 22 ім. В. М. Кавуна

  На території школи є 2 футбольних поля, турніки та тренажери. Ворота старі, трава де знаходиться поле давно затоптана і не росте, турніки ржаві, але тренажери в чудовому стані.

1 22 шк

2 22 шк

3 22 шк

7 22 шк

5 22 шк

      4.ЗОШ № 30

  Школа має 2 футбольних поля, одне з яких зі штучним покриттям, окреме місце для гри у баскетбол та турніки. Турніки цілі, пофарбован, на яких в радість займатись спортом, штучне покриття на полі поки ще у хорошому стані.

1 30 шк

2 30 шк

3 30 шк

5 30 шк

4 30 шк

Катерина Косякевич

Новини Житомира

      

Последнее изменение Среда, 18/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework