Житомиряни просять: петиції, що набрали велику кількість підписів

  У нашому місті багато питань, які потребують вирішення.

   Сьогодні ми підготували декілька петицій, які набрали велику кількість підписів.

 Усі звернення з відповідним змістом опубліковані на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

  Житомиряни просять відновити спортивний майданчик біля школи № 20.

 «Прошу виділити кошти на ремонт та облаштування спортивного майданчику школи №20 м.Житомир. Стан спортивного майданчика цієї школи просто жахливий, а в школі навчається більше тисячі дітей»,‒ зазначає автор петиції.

  Наразі звернення отримало 93,3% від потрібної кількості підписів. Збір підписів продовжується. Підтримати петицію можна тут.

  Наступним нагальним питанням стало реконструкція «Клітки» в парку ім.Гагаріна в плані скейтпарку.

  «Пропонуємо зробити цей майданчик (скейтпарк) на місці «Клітки», яка знаходиться на окраїні паркової зони. Це справді буде хорошим рішенням, тому що це гарна заміна цієї напів зруйнованої споруди. Кількість райдерів стрімко зрістає, багато мóлоді довгий час займається екстремальним спортом без спеціально створеного місця, в якому вона зможе спокійно вивчати нові трюки, не заважаючи іншим,» ‒ зазначив автор петиції.

  Звернення отримало 54,3% підписів. Підтримати петицію можна тут

  Зі зміною руху маршруток у Житомирі стало багато незручностей для містян. Сухомлин Сергій Олександрович ‒ автор петиції, запропонував повернути маршрут 53 та 53А.

  Звернення отримало 75,6% підписів від потрібної кількості. Збір підписів триває. Петицію можна підтримати тут.

  В зв’язку з частим відключенням води в тому чи іншому районі міста Житомира, Лазарева Марія Сергіївна запропонувала розібратись з якістю надання цієї послуги.

  «Прошу розібратися з якістю надання послуги  водопостачання Житомирводоканалом та притягнути до відповідальності за халатне виконання своїх обов'язків .

  Увесь літній період немає тиску у віддалених від центру районах нашого міста. Після відключення водопостачання по всьому місту в червні та ряду петицій було покращення, але ненадовго - на 2 тижні. Зараз це взагалі жах! 1 вересня з 18.00 була цівочка води, на звернення до аварійної служби відповідь була: "Так перше вересня - всі готуються". І дивним чином, рівно о 00.00 тиск в трубах повернувся і напір води став чудовим!!! Це не покращення, це знущання над людьми!

  Ці всі маніпуляції з тиском в трубах,  відключеннями водопостачання та неналежний спосіб очистки несуть дуже серйозні наслідки, а саме зростання випадків кишкової інфекції, особливо серед дітей», ‒ зазначив автор петиції.

  Петиція набрала 22,3% підписів від потрібної кількості. Петицію можна підтримати тут.

Катерина Косякевич

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 20/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework