Команда КВН одного з житомирських вузів стала дипломантом XXVІ Всеукраїнського фестивалю «Країна Веселого Народу»

  З 10 по 15 вересня у селищі-курорті Затока Одеської області проходив XXVІ Всеукраїнський фестиваль «Країна Веселого Народу», у якому взяли участь понад 250 учасників, представників творчих колективів 16 областей України.

   Про це розповідає zu.edu.ua.

  Мета заходу: формування громадянської позиції шляхом залучення творчо обдарованої учнівської, студентської та працюючої молоді до активної участі у громадському та культурному житті держави.

  КомандаЖитомирського державного університету імені Івана Франка, що створена лише півроку тому за ініціативи навчальної лабораторії «Центр молодіжної політики», достойно представляла наше місто та навчальний заклад на всеукраїнському форумі гумору, у якому взяли участь 28 команд КВН з усіх куточків України. До складу команди увійшли студенти природничого факультету та ННІ філології та журналістики.

  Захід організовано Всеукраїнською молодіжною організацією «Асоціація «КВН України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

  На думку організаторів, реалізований проект сприятиме інтеграції спільних зусиль державних установ, навчальних закладів, молодіжних творчих та громадських об’єднань з різних регіонів України, спрямованих на пошук та реалізацію ефективних шляхів залучення творчої молоді до активної участі у культурному та громадському житті на рівні свого навчального закладу, населеного пункту, країни.

2

3

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 20/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework