У “справі Пашинського” про вбивство 23-річного хлопця на Житомирщині знайшли арсенал зброї

  Після вбивства молодого хлопця поблизу села Липляли Малинського району, якого ЗМІ називали “ворогом Пашинського”, правоохоронці провели понад сотню обшуків та знайшли ледь не арсенал зброї.

   Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Житомирської області, - передає stopcor.org.

  Як повідомив начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй, розслідування вбивства чоловіка триває. Одним із комплексу заходів правоохоронців, направлених на встановлення причетних до цього осіб, і стало проведення названих слідчих дій.

  "17 вересня одночасно проведено більше сотні обшуків. У результаті вилучено достатньо великий обсяг речей, серед них пістолети, рушниці, боєприпаси, магазини до автоматичної зброї, десятки телефонів та бронежилети, розгрузки, балаклави, і т.п. Усе це може свідчити про протиправну діяльність певного кола осіб, - сказав Сергій Крупєй. – Нині призначаються відповідні експертні дослідження вилученого для встановлення принципових для слідства обставин".

  Загалом вилучено 4 пістолети, 6 мисливських гладкоствольних та нарізних рушниць, більше 200 патронів різного калібру, кайданки та майже сотню мобільних телефонів і карток, 14 планшетів та ноутбуків, 3 автомобілі, а також наркотичні засоби та інше.

  Нагадаємо, 26 липня було виявлено тіло молодого чоловіка. За інформацією ЗМІ, загиблий – 23-річний мешканець Коростеня Ілля Обіход на прізвисько "Француз".

  За даними "Обозревателя", загиблий був пов’язаний з передвиборчою кампанією у мажоритарному окрузі в Коростені, де балотувався одіозний нардеп Сергій Пашинський.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework