9 людей загинуло та 10 травмовані: На Житомирщині водій вантажівки не впорався з керування та влетів в автобус

На 250 км автодороги Київ-Чоп, напередодні ввечері, вантажівка зіткнулася із автобусом. 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості.

 

  Як повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, попередньо встановлено, що близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги. 

  За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги.

  У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються). Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком  від 42 до 71 року було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні.

  На місці події працюють слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework