В Олевському районі судитимуть чоловіка, який незаконно зрізав дуби

  Під процесуальним керівництвом Коростенської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев породи дуб на території лісництва в Олевському  районі.

   Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка дерев, що заподіяла істотну шкоду) КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

  Установлено, що у серпні цього року житель Рівненської області незаконно, без відповідного дозволу – лісорубного квитка – зрізав мотопилою  сироростучі дерева породи дуб на території Кам’янського лісництва  ДП «Олевське лісове господарство».

  Такими протиправними діями «чорний лісоруб» заподіяв істотної шкоди на суму 38,6 тис грн.

  Під час досудового розслідування підозрюваний визнав свою винуватість та відшкодував до бюджету завдану матеріальну шкоду на суму 38610 грн.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділенням Олевського ВП Коростенського ВП ГУНП в області.

  Справу розглядатиме Олевський районний суд. Публічне обвинувачення здійснюватиме Коростенська місцева прокуратура.

  За скоєне правопорушення особі загрожує покарання у виді штрафу від 1 до 5000 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Коростенська місцева прокуратура

Новини Житомира

      

Последнее изменение Понедельник, 23/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework