На Житомирщині під час пожежі в будинку загинув чоловік

  У ніч на 22 вересня у селищі Гранітне сталася пожежа в житловому будинку на трьох господарів. Власник палаючої квартири встиг розбудити дружину і 9-річного сина, вивів їх з оселі, а сам повернувся в дім. Чоловіка знайшли рятувальники, проте вже без ознак життя.

 

  Про це 22 вересня повідомила пресслужба ДСНС України.

  «22 вересня о 00:31 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на 3-х господарів в смт Гранітне Малинського району. На місце події вихали вогнеборців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться у повідомленні.

  З’ясувалося, що вогнем була охоплена одна із квартир. Зі слів сусідів, в середині знаходився власник. До прибуття фахівців ДСНС він розбудив і вивів із оселі дружину з 9-річною дитиною та з невідомих причин повернувся в палаючу квартиру. Також повідомили, що там можуть знаходитися ще люди. Керівник гасіння залучив на допомогу ще одне відділення рятувальників.

  «Під час проведення розвідки в середині квартири, на підлозі в одній із кімнат бійці ДСНС виявили загиблого 50-річного власника. Інших громадян там не було. О 01:40 пожежу локалізовано, а о 02:50 – ліквідовано. Вогнем знищено дві житлові кімнати, дві сусідні квартири не постраждали», - повідомили рятувальники.

  За попередньою інформацією, загоряння сталося через необережність під час куріння. Остаточні причини пожеж, а також усі обставини наразі встановлюються.

за матеріалами пресслужби ДСНС України

Джерело: infomalin.biz

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework