Застали «на гарячому»: 20-річний молодик у Бердичеві розпалював вогнище на прибудинковій території

  Щороку з настанням осені місто Бердичів огортають клуби їдкого сизого диму, який заважає дихати та створює незручності містянам.   

   Це роблять свій посильний внесок у забруднення довкілля жителі приватних будинків, які прибирають городи від сухого бур’яну та листя, і утилізують його шляхом спалювання. Хоча неодноразово звучали попередження про те, що такі дії тягнуть за собою покарання у вигляді чималого штрафу, сила звички виявляється сильнішою за страх, і по вечорах майже на кожній вулиці продовжують палати веселі вогнища.

  Сприяє масовому спалюванню сухої рослинності і графік роботи інспекторів з благоустрою КП «Бердичівкомунсервіс». Адже вони не працюють по вечорах, а у поліції вистачає свого клопоту, окрім того, щоб бігати штрафувати громадян за порушення благоустрою. Однак нещодавно вдалося затримати сміливця, який палив суху рослинність мало того що у центрі міста – та ще й серед білого дня.

  Адміністративний протокол за розпалювання вогнища на прибудинковій території було складено на власника домоволодіння по вулиці Шевченка 19 вересня, близько дванадцятої години дня. Молодий хлопець 1999 року народження спокійно палив сміття, коли його зненацька застали «на гарячому» та склали адміністративний протокол за порушення правил благоустрою.

  Дане порушення розглядалося на адміністративній комісії. Хоча порушник і не прийшов на засідання, все ж йому було присуджено (на перший раз) мінімальний штраф у розмірі 340 гривень. У випадку, якщо його знову спіймають за цим заняттям, хлопцю загрожуватиме вже 1360 гривень штрафу

Денис Заремський, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 27/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework