На Житомирщині двоє чоловіків засуджені за розбійний напад на пенсіонерку

  Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснено публічне обвинувачення у суді та доведено вину двох зловмисників у скоєнні розбійного нападу на пенсіонерку із села Немильні Новоград-Волинського району.

   За результатами розгляду справи Новоград-Волинським міськрайонним судом обох нападників визнано винними у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України та призначено співмірне скоєному покарання.

  Зокрема, одного  обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна, його поплічника – до позбавлення волі строкомна 8 років  6 місяців.

 Установлено, що у квітні 2015 року, двоє раніше судимих чоловіків, 1986 та 1988 років народження, вночі розбили віконну шибку,відкрили вхідні двері будинку 75-річної пенсіонерки, та, застосувавши насильство, що супроводжувалося побиттям жінки, прикладанням ножа до шиї,скоїли напад на неї та заволоділи майном і грошовими коштами на загальну суму понад 11тис грн. 

  Правоохоронці затримали нападників по гарячих слідах та кваліфікували дії як розбійний напад.

  Попри те, що зловмисники намагалися у суді заперечити свою причетність до скоєного злочину, стороною обвинувачення було зібрано беззаперечні докази та повністю доведено їхню вину.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework