20 онуків та 15 правнуків на двох: У Новограді-Волинському побралася 80-ти літня пара. ФОТО. ВІДЕО

  1 жовтня 2019 року в Новограді-Волинському побралася незвична пара. Все тому, що молодятам по 80 років.

   Кисіль Віктор Федорович та Савицька Вєна Данилівна сьогодні зареєстрували шлюб в Новограді-Волинському. Дві літні людини вирішили ступити на весільний рушник, попри усі життєві негаразди вирішили створити сім'ю. А в цьому їм допомогла їх соцпрацівник Байкова Марія Валеріївна, яка вирішила об'єднати два одиноких серця, виступила в ролі свахи, - про це розповідає 04141.com.ua.

img3644 5d9321c1a608b

  - Спочатку, я їх познайомила по телефону, і вони певний час так і спілкуватися, а потім організувала їм зустріч. Їм сподобалося бути разом. Вєна Данилівна з Віктором Федоровичем вирішили пробратися. Місяць тому вони подали заяву до РАГЦу про реєстрацію шлюбу, а сьогодні в пари щаслива мить життя - День їх весілля" - розповідає Марія.

img3627 5d9321b859570

  Досить непросте було життя у наших молодят. Вєна Данилівна протягом життя працювала у колгоспі, має трьох дітей, які подарували їй тринадцять онуків, вже й правнуків дванадцять має, але залишилася на старість сама.

  Віктор Федорович за молодості мав безліч пригод та яскраве життя. Він колишній військовослужбовець, дослужився до підполковника в ракетних військах. На своє весілля він одягнув військовий мундир. У Федоровича також троє дітей, має сім онуків та троє правнуків. Але на старість літ має проблеми із зором. Але й ці перепони не заважають справжньому людському щастю.

img3632 5d9321bdb93f2

  Родичі, знайомі та працівники соцслужби прийшли привітати молодять та побажати довгих років спільного життя.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 01/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework