Подробиці смертельної ДТП за участі автобуса і бензовоза на Житомирщині. ВІДЕО

  Бензовоз вночі 22 вересня протаранив великий пасажирський автобус на узбіччі траси Київ-Чоп і насмерть збив 9 його пасажирів, бо подій автоцистерни не побачив перед зупиненим автобусом знака «аварійна зупинка».

  Про такий фатальний нюанс ДТП повідомляє 7days-ua.com з посиланням на ТСН Тиждень.

  Про те, що не побачив знака і припаркованого на узбіччі автобуса, заявив водій автоцистерни.

  «Машина обганяла мене і я не міг обійти. Це все долі секунди»,- каже про наїзд на людей і автобус шофер бензовоза Анатолій Грановський.

  Спеціального дорожного знака «аварійна зупинка» на нічну трасу водій автобуса, не заперечує, не виставляв: лише ввмікнув аварійні габаритні вогні автобуса та ліхтар.

  Екперт Володимир Столяров каже, що таких страшних наслідків у цій ДТП — 9 загиблих, 11 травмованих — можна було уникнути, як і самої ДТП, якби водій автобуса сказав пасажирам у світловідбивному одязі, які вийшли з автобуса під час заміни колеса, пройти вперед узбіччям траси. За метрів сто до автобуса водій бензовоза встиг би помітити людей і автобус та уникнути фатального зіткнення.

  Більше про обставини цієї ДТП та інші аварії за участю автобусів, в яких минулого тижня в Україні загинули понад 30 людей, — у сюжеті ТСН Тиждень.

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework