Моделі, артистки, майстер-шефи і чарівниці працюють у бердичівському садочку. ВІДЕО

  Садок №27 недарма зветься «Мальвою». Він, як і квітка, є живим організмом, який квітне завдяки злагодженій роботі усіх працівників.

   «У «Мальві» працює і молодь, і люди старшого віку. Вони взаємодоповнюють одне одного досвідом та креативом, життєвою мудрістю і відкритістю до нового. У кожній віковій групі трудиться тандем двох вихователів та їх помічника, якого зовсім не випадково називають няня, нянечка. Вона, як фея для Попелюшки – і вдягне, і нагодує, і купу роботи переробить», ‒ розповідає trkvik.tv.

  Здебільшого, помічники вихователя у 27-му дитсадку в минулому самі працювали вихователями або водили сюди своїх дітей. Майже чверть століття нянею працює Валентина Пухальська. Можна лише уявити, скільки Андрійків та Катрусь ,Миколок, Полінок пройшло через серце цієї жінки.

  Помити, протерти, принести, накрити, постелити, прибрати… Цей список завдань помічника вихователя видається нескінченним. Але нема нічого непідвладного умілим, працьовитим та ніжним жіночим рукам. Вони і білизну виперуть, і рушники попрасують, і костюми до свят пошиють. Це, як ніхто інший, уміють працівники пральні.

  Ну і що ж це за дитячий садок, якщо в ньому з порогу не пахне різною смакотою! Певно, кожен із нас пам’ятає оту неймовірну запіканку чи омлет, які куштував ще в дитинстві і які неможливо відтворити на власній кухні.

  Дошкільний заклад – царство, переважно, жіноче, і чоловіки тут на вагу золота. Серед них – Петро Бондар, незамінний робітник, справжній майстер на всі руки, ще й з почуттям гумору.

  Розповідаючи про свій колектив, завідувач «Мальви» Людмила Осінська не обходить увагою жодного працівника, кожного хвалить, дякує за віддану, попри невелику зарплату, працю.

Репортаж Інни Плесної

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 02/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework