Перші позитивні результати по закриттю хутрової ферми в селі Сінгури

  Нагадаємо в лютому місяці поточного року проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Профуна», яке займається вирощуванням хутрових тварин – норок. Під час перевірки Інспекцією виявлено ряд порушень.

   Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

  А саме:

  - відсутній висновок з оцінки впливу на довкілля, стосовно об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля та підлягають оцінці впливу на довкілля – потужності для вирощування хутрових тварин (2 тисячі голів і більше);
  - відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

  За результатами перевірки Державною екологічною інспекцією Поліського округу направлено позов до суду про тимчасову заборону (зупинення) діяльності ТОВ «Профуна» яке здійснює утримання, відгодівлю та розведення хутрових тварин – норок в шедах №№ 1 – 16 звіроферми на території Сінгурівської сільської ради Житомирського району. 21 червня 2019 року Житомирським окружним адміністративним судом позов задоволено.

  01 жовтня 2019 року Сьомим апеляційно адміністративним судом (м.Вінниця) залишено без розгляду апеляційну скаргу до підприємства ТОВ “Профуна” на рішення Житомирського окружного апеляційного суду у зв'язку з безпідставністю.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 03/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework