У Житомир з'явиться 49 нових тролейбусів

  Сьогодні підписали угоду на закупівлю 49 нових тролейбусів для Житомира. Із найкращою ціновою пропозицією міжнародний тендер виграла білоруська компанія "Белкомунмаш". Вартість тролейбуса 190 тис.євро.

   Про це на своїй сторнці у ейсбук написав заступник міського голови Дмитро Ткачук.

  "За умовами договору, Житомир отримає всі тролейбуси впродовж 2020 р.
З початку року на вулицях міста з'явиться сучасний та економний електротранспорт із низькою підлогою та пандусами, електронними табло та е-квитком, відеокамерами та просторим комфортним салоном з кондиціонером.

  Від моменту прийняття рішення про велику закупівлю і до сьогоднішнього дня пройшло 3 роки роботи. За цей час ми знайшли джерело фінансування із вигідними умовами, провели переговори, сформували технічне завдання, провели аудит та аналіз підприємства, тендер за процедурами Європейського банку реконструкції та розвитку, експертну оцінку пропозицій і визначення переможця.

  #Житомир став ще на крок ближче до якісного і комфортного громадського транспорту. Вірю, що це змінить сприйняття людьми комунального перевізника і громадського транспорту, як засобу пересування в місті в цілому", - йдеться в дописі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework