У Бердичеві директор комунального підприємства «нагрів руки» на спорудженні притулку для безпритульних тварин

  Під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами службового підроблення.

   Це спричинило тяжкі наслідки, та привласнення шляхом зловживання службовим становищем у великому розмірі бюджетних коштів, скоєних директором приватного підприємства.

  30 вересня 2019 року, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

  Установлено, що у листопаді 2017 року між МКП «Бердичівкомунсервіс» та ПП «Будівельник» укладений договір про виконання робіт з будівництва притулку для безпритульних тварин у місті Бердичеві загальною вартістю 4,3 млн грн.

  Відповідно до актів приймання виконаних будівельних робіт, ПП «Будівельник» виконано робіт на суму близько 2 млн грн.

  Однак, до витрат виконавець незаконно включив оплату відряджень працівників будівельних організацій на об’єкт будівництва, яких фактично не було. Крім цього, завищено ще й вартість будівельних робіт на загальну суму 296 тис грн, оплачених за рахунок бюджетних коштів.

  Органом досудового розслідування зібрано достатньо доказів, які підтверджують протиправні дії директора приватного підприємства.

  Досудове розслідування проводив слідчий відділ Бердичівського ВП.

  Справу розглядатиме Бердичівський міськрайонний суд. Публічне обвинувачення здійснюватиме Бердичівська місцева прокуратура.

  Додатково: санкція суворішої статті – 191, ч. 2 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework