На Житомирщині фахівці підрозділів персоналу на практиці навчались роботі в Єдиній системі кадрового обліку

  Упродовж 10-11 жовтня на базі Управління ДСНС України у Житомирській області пройшли навчально-тренувальні збори з представниками підрозділів персоналу органів ДСНС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

   У заході брали участь фахівці головних управлінь (управлінь) ДСНС, навчальних закладів, навчально-методичних центрів безпеки життєдіяльності та центрів з гідрометеорології зазначених областей.

  Завдання зборів – відпрацювання з посадовими особами кадрового апарату практичні вміння та навички для подальшої роботи в Єдиній автоматизованій системі кадрового обліку ДСНС України, яку наказом ДСНС від 20.03.2019 № 175 введено в дослідну експлуатацію.

  Цього року вже проведено теоретично-ознайомчу підготовку посадових осіб щодо переходу на автоматизовану систему кадрового обліку. З жовтня фахівці по роботі з персоналом ДСНС України розпочали такі збори по Україні з невеликими групами по 20-25 осіб з метою більш ефективного засвоєння  практичної складової кожним із учасників.

  Для навчання в Управлінні створено 5 робочих місць, і невеликими групами фахівці можуть на практиці опрацювати механізми наповнення єдиної системи електронного обліку кадрів, з’ясовуючи одразу усі проблемні питання і недоліки, що виникають на місцях під час роботи в Системі. Таким чином спільними зусиллями є можливість опрацювати усі зауваження і пропозиції та  зробити електронну систему обліку кадрів високоякісною.

  За словами заступника Директора Департаменту персоналу ДСНС України Ярослава Кондаурова, «Єдина автоматизована система кадрового обліку» - це сучасна уніфікована система обліку та управління кадрами, що передбачає роботу з інформацією для різних категорій персоналу: осіб рядового і начальницького складу, державних службовців, працівників. Це зовсім різні законодавчі та нормативно-правові акти, що регламентують діяльність зазначених категорій. Програмне ж забезпечення не має аналогів, оскільки основні принципи функціонування системи формувались безпосередньо кадровиками органів і підрозділів ДСНС України.

kk1410197 2

kk1410197 3

kk1410197 4

 У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

   
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework