Сестра Поплавської про пам'ятник: Фінансування проекту здійснюється виключно за кошти сім'ї та декількох близьких друзів

 У жовтні минулого року в жахливій ДТП загинула відома житомирська артистка Маріанна Поплавська. Скоро минає рік від цієї трагічної події.

 

  За словами Людмили —  рідної Сестри Маріанни, наразі активно триває процес виготовлення пам'ятника за наявним проектом. Детальніше про це у своєму дописі на власні Фейсбук-сторінці розповіла пані Людмила. 

  «Шановні житомиряни і гості міста! Вдруге звертається до Вас рідна сестра Маріанни (Марини) Францівни Поплавської.

  Дуже прошу всіх людей бути коректними і толерантними щодо питання про встановлення пам'ятника саме на Корбутівському кладовищі моїй близькій людині ,щоби попередити маніпулювання і спекуляції на цій темі. Закликаю окремих громадян міста ,які дивним чином вже"бачили" чи навіть"були присутні при його монтажу",утримались від розповсюдження недостовірної інформації. Пам'ятника поки що немає. Проект є,процес виготовлення відбувається.

  Фінансування проекту здійснюється виключно!!! за кошти сім'ї та декількох близьких друзів родини. Не потрібно вводити в оману нікого. Встановлення пам'ятника на Корбутівському кладовищі планується навесні 2020 року. Повірте,шановні жителі міста і жителі всієї України ,що сім'я не проти вшанування пам'яті надзвичайно Талановитої Людини. Але це має виглядати Гідно і пристойно! Ми живемо в цивілізованій країні,тому всі питання стосовно людини,яка передчасно загинула,мають бути обговорені та погодженні з родиною!

  Також ведеться робота над проектом меморіальної дошки на фасаді школи 33 міста Житомира,яка знаходиться по вулиці Великій Бердичівський,52. Буде зібрано належним чином всі необхідні документи. Стосовно спорудження пам'ятника в центрі міста. Маріанна Францівни була надзвичайно скромною Людиною і точно ! не хотіла б цього. Також постало питання про перейменування проїзду Юрія Кондратюка на проїзд Поплавської.

  Наша сім'я з належною повагою ставиться до відомого вченого,одного із засновників космонавтики. Ми добре розуміємо ,що такі кроки призведуть до невдоволення населення. Саме тому,що спричинять великі фінансові витрати,втрату часу,нервів і паперової волокіти. Хочеться сподіватись на розуміння шановних земляків. На мою думку,гарною була б ідея присвоїти школі 33 ім'я Маріанни Францівни Поплавської. Вона понад 20 років викладала українську мову та літературу,славила своє рідне місто і Україну,любила людей. Можливо ця пропозиція зацікавить спільноту і буде підтримана. Особисто хочу подякувати меру міста і керівництву в питаннях архітектури,які почули нашу думку», — зазначає Людмила Поплавська.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 17/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework